Bboy Benjamin bij Outbreak

sep 19, 2024

Benjamin won afgelopen Master Event in 2023 de 1on1 t/m 15 jaar en daarmee een trip naar Outbreak.

Zomer 2024 was het zover, we vroegen Benjamin naar zijn ervaring:

Was je eerder naar Outbreak geweest?
1: Nee dit was mijn eerste keer outbreak, en ook mijn eerste keer op zo’n groot internationaal event!

Wat heb je meegedaan?
2: Ik heb meegedaan aan de footwork battle, de 2VS2 battle en de 1VS1 kids battle, ik was helaas niet door maar heb wel laten zien wie ik ben!

Wat heb je gezien?
3: Ik heb de meest bekende bboys en bgirls ter wereld gezien, het was alsof je tussen de messi’s en de ronaldo’s liep. Ook het land zelf was heel mooi, heuvels bossen en de stad banska bystrica gaf een mooie toevoeging aan mijn reis.

Wat vond je ervan?
4: ik vond het een van de meest gaafste ervaringen van mijn leven, ik had het nooit willen missen, elke keer als ik er aan terug denk vind het het jammer dat het voorbij is! Het gaat iets zijn waar ik zeker in de toekomst nog meer van wil meemaken!

Wat heb je mee naar huis genomen aan lessen/inspiratie?
5: Een belangrijke les die ik heb geleerd is dat je niet naar een wedstrijd moet gaan met het idee dat je gaat winnen, maar vooral willen laten zien wie jij bent en jezelf verbeteren!

Wat me inspireerde was de verbinding die je met iedereen voelde, je deelde allemaal een zelfde passie en daardoor heb ik zoveel nieuwe mensen ontmoet. Geen ruzie, geen stress, gewoon love and unity.