‘The Floor Is Yours’

 

De NBL heeft samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur en Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – een dansactie opgezet. Om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen.

Hoe werkt het?

Ieder jaar starten er in verschillende steden speciale series van tien danslessen voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance.


Mee naar de battle!

Onderdeel van The Floor is Yours de City VS City battles georganiseerd door de Nederlandse Breaking League, waaraan de deelnemers van de lessen meedoen. De kinderen maken dan kennis met de Nederlandse Breaking scene die nationaal en internationaal op hoog niveau dansen! Dit jaar wordt een online battle aangeboden i.v.m. de huidige situatie van COVID19.

Wie geven de lessen?

Wordt bijgewerkt zodra dit bekend is.


Kosten en aanmelding

De tien lessen kosten € 25. Inschrijven kan via de mail: info@breakingleague.nl
Let op:
voor wie het niet kan betalen, het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Stuur dan vooral een mailtje naar thefloorisyours@jeugdfondssportencultuur.nl.