‘The Floor Is Yours’

 

Met The Floor is Yours maken deelnemers, kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar, kennis met breaking en krijgen de mogelijkheid om te dansen, deel uit te maken van een groep en hun persoonlijke vaardigheden en skills te ontwikkelen. 

In 2017 is The Floor is Yours gestart in een samenwerking met Mad Skills, Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Nederlandse Breaking League. Om dansdocenten te stimuleren les te geven en zo meer kinderen en jongeren de kans te geven met breaking kennis te maken. 

In 2020 is het project volledig overgedragen aan de Nederlandse Breaking League en richt The Floor is Yours zich op drie pijlers.

Represent your Hood 

Met Represent Your Hood, een serie van tien breakinglessen geven dansdocenten, ervaren breakers met geloofwaardigheid in de scene, op verschillende locaties in heel Nederland les aan deelnemers.

Teach the Teacher 

Om ervaringen uit te delen en van elkaar te leren, verbindt The Floor is Yours met Teach the Teacher de dansdocenten van de verschillende steden met elkaar. Er wordt gebouwd aan een netwerk waar gestuurd wordt op ontwikkeling en samenhang. Centraal staat de affiniteit met de doelgroep, het uitwisselen van praktijkkennis en het bouwen aan een eigen platform waar structurele lessen mogelijk zijn. 

City versus City

Onderdeel van The Floor is Yours zijn de City versus City battles, waaraan de deelnemers van de lessen mee kunnen doen. De deelnemers maken op dit seizoensgebonden evenement kennis met de Nederlandse Breaking scene en krijgen de mogelijkheid hun geleerde skills op een podium te laten zien en te dansen met en tegen deelnemers uit andere steden.

FAQ

Wie geven de lessen?

De lessen voor 2022 worden bijgewerkt

UTRECHT
Docent: T.B.A.
Locatie:
T.B.A.
Dag: T.B.A.
Tijd T.B.A.

TILBURG
Docent: T.B.A.
Locatie:
T.B.A.
Dag: T.B.A.
Tijd T.B.A.

ROTTERDAM
Docent: T.B.A.
Locatie:
T.B.A.
Dag: T.B.A.
Tijd T.B.A.

DEN BOSCH
Docent: T.B.A.
Locatie:
T.B.A.
Dag: T.B.A.
Tijd T.B.A.

Aanmelding

Inschrijven kan via de mail: info@breakingleague.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Chris Steijlen: +31 6 43528567
Mocht je na de lessenreeks graag willen doorgaan? Maar kan je dit niet betalen? het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Stuur dan vooral een mailtje naar info@breakingleague.nl.

 

The Floor Is Yours wordt ondersteund door VSBfonds, Volkskracht, Elise Mathilde Fonds en Jeugdfonds voor Cultuur.