Team

Kernteam

Paul

Houdt zich bezig met netwerken en de aansluiting rondom de Olympische Spelen. Hij heeft een groot internationaal netwerk.

Ton

Houdt zich bezig met de inhoud van NBL en de uitstraling. Hij zet zijn kennis in om de nieuwe generatie mee te nemen in de juiste normen en waarden.

Jaïr

Is de man van de cijfers. Hij zet zich zowel zakelijk als financieel in en is de man van de ranking.

Dewi

Zet zich breed in. Ze houdt zich bezig met zowel de communicatie als de productie.

The Floor Is Yours

Regional League

Henk

Houdt zich zakelijk bezig met The Floor Is Yours. Leuk weetje: hij is door het jaar heen op de fiets wel eens te zien op bijzondere plekken in de wereld.

Chris

Is de community manager van The Floor Is Yours. Met zijn jarenlange ervaring in lesgeven geeft hij nu zijn kennis door aan docenten van de toekomst en werkt hij ernaast hard voor zijn bedrijf Movematics.

Stella

Door de nauwe samenwerking met EMOVES zet Stella zich productioneel gezien in voor The Floor Is Yours. Met haar enthousiasme is ze vooral achter de schermen te zien.

Regional League

Marina & Daryl

Houden zich bezig met het opbouwen van een Regional Event in Nijmegen. Door het succes van het eerste jaar bouwen dit voort.

Communicatie

Bo

De creator achter onze huissstijl, website, flyers en content. Daarnaast maakt ze ook ieder jaar de prijzen die worden uitgereikt.

Matteo

De man van de sociale media en communicatiekanalen. Hij plaatst alle filmpjes, foto’s en weetjes op onze kanalen.

Demis

Onze huis videograaf. Met zijn bedrijf Lottacam Studio zet hij zich al jaren in voor NBL.

Raemy

Onze huis fotograaf. Met zijn bedrijf Reemz zet hij zich al een aantal jaar in voor NBL.