Support NL naar de Olympische Spelen!

okt 7, 2022

In 2024 staat Breaking op het programma van de Olympische Spelen in Parijs. Nederland doet al jaren mee in de top van de wereld en NL Breakers reizen de wereld rond om hun talent te presenteren.

In 2023 worden hoogstwaarschijnlijk 7 dansers gekozen die Nederland zullen vertegenwoordigen. Hierbij worden 3 dames en 4 heren geselecteerd. Met NBL willen we graag deze dansers helpen met wat financiële middelen om te reizen naar zowel Breaking for Gold ranking battles, EK’s en WK’s. Op die manier vergroten we de kans dat er Nederlanders in Parijs staan.

Omdat de sportstructuren in Nederland anders zijn dan de Breaking structuur is er maar zeer beperkte financiële ondersteuning mogelijk vanuit de sportkoepel. Daarom vragen we graag iedereen binnen en buiten de scene om een steentje bij te dragen zodat de dansers geen drempels hoeven te ervaren in hun doel richting de Olympische Spelen.

De bijdrage komt ten goede aan de NL breakers en ze te helpen om naar de events te reizen. Denk daarbij aan kosten als reisvergoeding, verblijfsvergoeding en andere kosten zoals visum of deelname kosten.

Tijdens het NBL Master Event op 27 november zullen we onthullen welk bedrag we hebben opgehaald dat aan de dansers gedoneerd wordt.

Zie meer informatie over de Nederlandse Breaking selectie op: www.dutchbboy.com

DONEER NU!